About Me

25 December 2014

HarZ Steamboat & Grill

Assalamualaikum! Okay aku nak promote sikit restoran Steamboat pakcik aku di Pasir Gudang, Johor :)
And for those stay kat area JB, anda semua dijemput hadir!!

Harga sorang berapa? Okay ni dia, tertulis kat banner tu ye :-)










Okay ini bisnes kad Harz Steamboat & Grill, untuk segala pertanyaan dan tempahan, sila la call nombor kat situ! :) Alamat pun ada kat situ :) Boleh juga lawati FB Harz tau, so klik link ni k! >>> www.facebook.com/HarzSteamboatAndGrill

Okay sekalian! Jemput beramai2 datang ke Harz Steamboat & Grill! Rugi sangatlah kalau tak cuba makan kat sini! Murah & Sedap!! Please do comments below for more informations ya!
See ya! Byebye!!

No comments:

Post a Comment